Nieuws

Inschrijving PUURloop van start (UITVERKOCHT!)

Door de vrijwilligers die betrokken zijn bij de organisatie van de CZ Tilburg Ten Miles wordt eind mei altijd de zogeheten PUURloop georganiseerd, een bijzonder evenement op de terreinen van abdij Koningshoeven bij Tilburg. Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 mei. Inschrijven voor de PUURloop kan vanaf donderdag 7

Een prachtige prijs voor Henk en Jolande

Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach ontvingen afgelopen zaterdag 4 november op sportcentrum Papendal van de Atletiekunie een prijs voor hun jarenlange inzet voor de Tilburg Ten Miles. Jaarlijks wordt op deze door meer dan 1100 trainers bezochte loopsportdag de zogeheten ‘Loper’ uitgereikt, een bronzen beeldje dat een hardloper voorstelt.

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse onderdelen, kon echt iedere hardloper van start in

CZ TTM Wandeltocht trapt het CZ Tilburg Ten Miles weekend af

Op zaterdag 23 september trapten meer dan duizend deelnemers het CZ Tilburg Ten Miles weekend af met de CZ TTM Wandeltocht. Wandelaars kozen voor een route van 5 Engelse Mijl, 10 Engelse Mijl of 15 Engelse Mijl. Ook De Wever wandelde met hun deelnemers een route van 3,5 EM door

Nederlandse atleten strijden met internationale toplopers in Tilburg

Komend weekend gaat een aantal talentvolle Nederlandse atleten de strijd aan met internationale toplopers om de winst op de CZ Tilburg Ten Miles. Dit jaar strijden bij de elite zowel de mannen als de vrouwen op de 10 Engelse Mijl (16,1 km). Bij de mannen zal een select gezelschap internationale

DIT IS DE NIEUWE ROUTE VAN DE CZ TTM WANDELTOCHTEN

Ruim 1.500 wandelaars trokken in 2022 erop uit om de prachtige natuurgebieden in én rondom Tilburg te ontdekken. Ook dit jaar keert de CZ Tilburg Ten Miles Wandeltocht weer terug en kunnen de deelnemers Tilburg en de prachtige natuurgebieden in én rondom de stad ontdekken. Op zaterdag 23 september 2023