CZ TTM Wandeltocht

Wil je liever wandelen dan hardlopen? Neem dan eens deel aan de gezellige CZ TTM Wandeltocht op de zaterdag voorafgaand aan de CZ Tilburg Ten Miles. Vorig jaar trokken ruim 1.200 wandelaars erop uit in de prachtige natuurgebieden in en rondom Tilburg. Daar kan jij dit jaar (weer) deel van uitmaken!

De inschrijving is enkel digitaal. De stempelkaart die je krijgt bij jouw inschrijving is op te halen voorafgaand aan de wandeltocht bij de start. Je kunt je ook als groep inschrijven voor de CZ TTM Wandeltocht. Inschrijven kan alleen vanaf 10 personen.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Wandel tegen kanker en voor het leven!
Geef jouw wandeling extra betekenis. Wandel mee tegen kanker en voor het leven. Haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek van KWF. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen voor 30 augustus 2024? Dan koopt KWF je startbewijs en krijg je het unieke Wandel tegen kanker- shirt gratis thuis.

Maak een actie pagina aan en ga direct aan de slag. Geld ophalen is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies voor de optie ‘gratis startbewijs via KWF en ga aan de slag met je actiepagina. Haal je het bedrag niet op tijd op, dan kan je alsnog zelf een startbewijs kopen.

Ik koop zelf een startbewijs
Koop je liever nu alvast je startbewijs zelf en ga je voor het gratis shirt en een actiepagina, dat kan natuurlijk ook. Kies dan voor de optie ‘ik koop zelf een startbewijs’ en ga aan de slag met je actiepagina

Afstanden & routes

5 KM

Start: 8.30 - 10.30u

De afstanden zijn nog onder voorbehoud.

10 KM

Start: 8.30 - 10.30u

20 KM

Start: 8.30 - 9.30u

Wandel tegen kanker

Wandel tegen kanker tijdens de CZ TTM Wandeltochten en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.

Haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een Wandel tegen kanker-shirt. Zo wandel je in stijl mee in Tilburg. Alle bedragen zijn welkom en KWF waardeert iedereen die zich inzet.