Goede doel

KWF Kankerbestrijding

Op zaterdag 28 en zondag 29 september wordt de CZ Tilburg Ten Miles gelopen. Dit jaar steunt CZ Tilburg Ten Miles voor het eerst KWF Kankerbestrijding en kunnen deelnemers in actie komen voor KWF. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles!

Ren Tegen Kanker

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan het actieplatform voor dit evenement. Wil jij op de hoogte gehouden worden als je een KWF Ren tegen Kanker actiepagina kan aanmaken? Laat dan hieronder je contactgegevens achter, dan ontvang je een email zodra er een actiepagina aangemaakt kan worden!

REN EN HAAL GELD OP MET JE COLLEGA’S!

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de CZ Tilburg Ten Miles en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er zijn twee manieren om mee te doen met je bedrijf.

KOM IN ACTIE

Regel zelf je startbewijs via CZ Tilburg Ten Miles en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen

Onderzoek

Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat KWF betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroege opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker draagt bij aan deze missie.