Minirun

Speciaal voor de allerkleinsten organiseren we de Minirun die gaat over een kwart mijl (ca. 400 meter). Jonge lopers tot en met 4 jaar kunnen met deze afstand nu ook de CZ Tilburg Ten Miles beleven. Hoe vet is dat?

Bij deze categorie loopt verplicht een begeleider per kind mee. Deze draagt het meegestuurde nummer met opschrift COACH.

Je kunt je ook als groep inschrijven voor de Minirun. Inschrijven kan alleen vanaf 10 personen.

Ren tegen kanker
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via CZ Tilburg Ten Miles en maak een actiepagina. Of schrijf je in via KWF. Haal je, voor de deadline, 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt en als je via KWF bent ingeschreven zelfs met een gratis ticket. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

MiniRun

400 meter

Parcours Minirun

De start is op de Spoorlaan ongeveer 75 meter voor de hoek Heuvelring – Spoorlaan. Daarna lopen ze over NS-Plein naar de finish op de Burgmeester Brokxlaan.

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in een uniek shirt? Wij hebben een gaaf limited edition running shirt ontworpen, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven. 

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

CZ TILBURG TEN MILES BIBBITS

Je startnummer bevestigen aan jouw shirt kan nog makkelijker met de CZ Tilburg Ten Miles bibbits! Deze handige magnetische startnummerhouders zorgen ervoor dat je startnummer stevig blijft zitten zonder de stof van je hardloopkleding te beschadigen. Geen gedoe meer met spelden!

De bibbits kan je voor €9,95 bestellen tijdens jouw inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles. Indien je al ingeschreven bent, kun je ze bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Ren tegen kanker

Dit jaar steunt CZ Tilburg Ten Miles voor het eerst KWF Kankerbestrijding en kunnen deelnemers in actie komen voor KWF. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.

Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles!