Rabobank 10 KM

De Rabobank 10 KM staat bekend om haar snelle parcours. Deze populaire afstand biedt een perfecte balans tussen uitdaging en plezier, geschikt voor zowel ervaren hardlopers als enthousiaste recreanten. De route leidt je door de levendige straten van Tilburg met een onvergetelijke finish in de feestelijke Spoorzone. 

Sluit je aan bij duizenden andere lopers en ervaar de unieke sfeer van dit gezellige loopfeest. Met versierde straten, live muziek en overal juichende toeschouwers die je aanmoedigen. Schrijf je nu in verzeker jezelf van een plekje op zondag 29 september!

  • Start: € 22,-

    0 t/m 250 deelnemers

  • Sprint € 24,50

    251 t/m 750 deelnemers

  • Finish € 27,-

    vanaf 751 deelnemers

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Rabobank 10 KM

parcours rabobank 10 KM

De Rabobank 10 KM staat bekend om haar snelle parcours. De start is op de Besterdring. De laatste kilometers gaan langs de Plushaven door de St. Josephstraat en via de bruisende Korte Heuvel naar de finish in de Spoorzone. 

Zien we jou aan de start op zondag 29 september?

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in een uniek shirt? Wij ontwerpen een gaaf limited edition running shirt, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven. Het design wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via CZ Tilburg Ten Miles en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles.