CZ Tilburg Ten Miles

Het populairste onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles is de wedstrijd en recreatieloop over 10 Engelse Mijlen (16.092 meter). Het parcours is IAAF-gecertificeerd en er worden toptijden gelopen. Tot 2022 stond het wereldrecord met 44.24 van Haile Gebrselassie (2005) nog op naam van Tilburg. 

  • Start: € 25,50

    t/m 15 juni

  • Sprint € 28,-

    vanaf 16 juni t/m 14 juli

  • Finish € 30,50

    vanaf 15 juli t/m 29 september

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

CZ Tilburg Ten Miles

16.092 meter

parcours cz tilburg ten miles

De start is op de Besterdring, de route gaat over het universiteitsterrein en door diverse feestelijk versierde wijken. De laatste kilometers gaan langs de Plushaven, door de altijd gezellige wijk Armhoefse Akkers en via het dan drukke uitgaanscentrum korte Heuvel naar de finish in de Spoorzone.

Voor de duizenden recreatieve deelnemers is het genieten van de sfeer en (muzikale) aanmoedigingen onderweg. Een ervaring die je niet snel zult vergeten. Zien we jou aan de start op zondag 29 september?

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in dit mooie shirt? Wij hebben een gaaf limited edition running shirt ontworpen, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via CZ Tilburg Ten Miles en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles.