CZ Tilburg Ten Miles

Het populairste onderdeel van de CZ Tilburg Ten Miles is de wedstrijd en recreatieloop over 10 Engelse Mijlen (16.092 meter). Jaarlijks trekt het duizenden deelnemers van alle niveaus. de route voert je door het hart van Tilburg en eindigt op de gezellige finish in de Spoorzone. 

Of je een ervaren loper bent of een beginnende loper die de sfeer van Tilburg wilt beleven, de CZ Tilburg Ten Miles biedt jou de kans met een tof parcours, versierde straten en enthousiaste toeschouwers. Schrijf je nu in voor het hoofdonderdeel van het loopfeest en beleef een onvergetelijke dag!

Ren tegen kanker
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via CZ Tilburg Ten Miles en maak een actiepagina. Of schrijf je in via KWF. Haal je, voor de deadline, 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt en als je via KWF bent ingeschreven zelfs met een gratis ticket. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles.

  • Start: € 25,50

    0 t/m 1000 deelnemers

  • Sprint € 28,-

    1001 t/m 2500 deelnemers

  • Finish € 30,50

    vanaf 2501 deelnemers

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

CZ Tilburg Ten Miles

16.092 meter

parcours cz tilburg ten miles

De start is op de Besterdring, de route gaat over het universiteitsterrein en door diverse feestelijk versierde wijken. De laatste kilometers gaan langs de Plushaven, door de altijd gezellige wijk Armhoefse Akkers en via het dan drukke uitgaanscentrum Korte Heuvel naar de finish in de Spoorzone.

Voor de duizenden recreatieve deelnemers is het genieten van de sfeer en (muzikale) aanmoedigingen onderweg. Een ervaring die je niet snel zult vergeten. Zien we jou aan de start op zondag 29 september?

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in een uniek shirt? Wij hebben een gaaf limited edition running shirt ontworpen, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven. 

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

CZ TILBURG TEN MILES BIBBITS

Je startnummer bevestigen aan jouw shirt kan nog makkelijker met de CZ Tilburg Ten Miles bibbits! Deze handige magnetische startnummerhouders zorgen ervoor dat je startnummer stevig blijft zitten zonder de stof van je hardloopkleding te beschadigen. Geen gedoe meer met spelden!

De bibbits kan je voor €9,95 bestellen tijdens jouw inschrijving voor de CZ Tilburg Ten Miles. Indien je al ingeschreven bent, kun je ze bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via CZ Tilburg Ten Miles en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles.