SPAR 5 KM

De SPAR 5 KM is voor iedereen! Deze afstand is voor zowel beginnende lopers als fans van korte afstanden een mooie beleving. Je start op de Spoorlaan, waarna je de hele route lang de gezellige sfeer van de stad beleeft. Je eindigt op de sfeervolle Burgermeester Broxlaan, waar je wordt onthaald door de enthousiaste toeschouwers langs de kant. Zo ervaar jij op deze korte afstand nog steeds de unieke sfeer van de CZ Tilburg Ten Miles!

  • Start: € 11,-

    0 t/m 250 deelnemers

  • Sprint € 13,50

    251 t/m 750 deelnemers

  • Finish € 16,-

    vanaf 751 deelnemers

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Parcours SPAR 5 KM

De start is op de Spoorlaan. En na 5 km, langs de Piushaven en door de altijd gezellige wijk Armhoefse Akkers en Tivoli, finish je via het uitgaanscentrum Korte Heuvel weer in de sfeervolle Spoorzone op de Burgemeester Broxlaan.

Ook aangemoedigd worden door enthousiaste toeschouwers? Doe dan mee op zondag 29 september!

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in een uniek shirt? Wij ontwerpen een gaaf limited edition running shirt, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven. Het design wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Ren tegen kanker

Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via CZ Tilburg Ten Miles en maak een actiepagina.

En haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles.