TTM4YOU

De TTM4YOU (1 KM) is het nieuwe onderdeel dit jaar van de CZ Tilburg Ten Miles die voor jong en oud een mooie afstand is. Iedereen kan aan dit onderdeel meedoen: rennend, lopend, of in een rolstoel, tijdens de TTM4YOU maakt het allemaal niet uit! 

Je kunt je ook als groep inschrijven voor de TTM4YOU. Inschrijven kan alleen vanaf 10 personen.

  • Tarief € 5,-

    t/m 28 september

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

TTM4YOU

1 KM

parcours ttm4you

Het parcours voor de TTM4YOU laat iedere deelnemer beleven hoe leuk #DeGezelligste is! De start is op de Spoorlaan waarna deelnemers links afslaan naar de Heuvelring. De finish is op de Burgemeester Broxlaan. 

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in een uniek shirt? Wij ontwerpen een gaaf limited edition running shirt, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven. Het design wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

KWF Kankerbestrijding

Dit jaar steunt CZ Tilburg Ten Miles voor het eerst KWF Kankerbestrijding en kunnen deelnemers in actie komen voor KWF. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.

Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles!