Inschrijven

Sinds 1988 is de CZ Tilburg Ten Miles een jaarlijks terugkerend hardloopevenement. Duizenden recreanten, van jong tot oud, komen samen om mee te doen aan dit loopfestijn. Nationale en internationale topatleten zorgen voor topprestaties. Het evenement zal gehouden worden op zaterdag 28 en zondag 29 september

Op zaterdag 28 september vindt de CZ TTM Wandeltocht plaats over diverse afstanden van 3 km tot circa 25 km. Op zondag 29 september komen de hardlopers aan de beurt met onderdelen voor de allerkleinsten over een kwart mijl tot het hoofdonderdeel de 10 mijlen dwars door de stad. 

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in een uniek shirt? Wij ontwerpen een gaaf limited edition running shirt, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven. Het design wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Ren tegen kanker

Ren tegen kanker en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Schrijf je in bij CZ Tilburg Ten Miles en maak een actiepagina aan bij KWF. Er is geen minimum aan sponsorgeld, elke euro telt! 

Haal je meer dan 500 euro op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt.