CZ Family Run

Ben jij al 4 jaar? Dan kun jij meedoen aan de CZ Family Run (1 KM). Dit vrolijke onderdeel geeft je de kans om het hele gezin de gezelligheid van de CZ Tilburg Ten Miles te ervaren. Vaders, moeders, opa’s en oma’s kunnen zich namelijk ook inschrijven voor dit onderdeel! Met de finish op de Burgemeester Broxlaan worden ook deze jonge (en oude) lopers met veel enthousiasme onthaald.

Je kunt je ook als groep inschrijven voor de CZ Family Run. Inschrijven kan alleen vanaf 10 personen.

  • Start: € 8,-

    0 t/m 500 deelnemers

  • Sprint € 11,50

    501 t/m 1000 deelnemers

  • Finish € 13,-

    vanaf 1001 deelnemers

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

CZ Family Run

1 KM

parcours CZ Family Run

De start is op de Spoorlaan ongeveer 75 meter voor de hoek Spoorlaan – Heuvelring. Via NS plein en de Heuvelring (keerpunt) kom je bij de finish op de Burgemeester Brokxlaan.

Ook met het hele gezin het CZ Tilburg Ten Miles loopfeest meemaken? Schrijf je nu in voor de CZ Family Run!

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in een uniek shirt? Wij ontwerpen een gaaf limited edition running shirt, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven. Het design wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Ren tegen kanker

Dit jaar steunt CZ Tilburg Ten Miles voor het eerst KWF Kankerbestrijding en kunnen deelnemers in actie komen voor KWF. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.

Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles!