CZ Family Run

Ben jij al 4 jaar? Dan kun jij meedoen aan de CZ Family Run van 1 KM. Vaders, moeders, opa’s en oma’s kunnen ook inschrijven voor dit onderdeel. Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers.

  • Start: € 8,-

    t/m 15 juni

  • Sprint € 11,50

    vanaf 16 juni t/m 14 juli

  • Finish € 13,-

    vanaf 15 juli t/m 29 september

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

CZ Family Run

1 KM

parcours CZ Family Run

De start is op de Spoorlaan ongeveer 75 meter voor de hoek Spoorlaan – Heuvelring. Opstellen voor de start gebeurt vanaf de Willem II-passage. Via NS plein en Besterdring (keerpunt) kom je bij de finish op de Burgemeester Brokxlaan.

limited edition running shirt

Schitter jij tijdens jouw CZ Tilburg Ten Miles in dit mooie shirt? Wij hebben een gaaf limited edition running shirt ontworpen, waarmee je stijlvol over de finish komt. Het running shirt kun je voor € 27,- bestellen tijdens het inschrijven.

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet bestellen? Bekijk hier de maattabellen

Ren tegen kanker

Dit jaar steunt CZ Tilburg Ten Miles voor het eerst KWF Kankerbestrijding en kunnen deelnemers in actie komen voor KWF. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.

Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de CZ Tilburg Ten Miles!