Fujifilm Business Run

Samen met collega’s en relaties een sportieve topprestatie neerzetten? Dat kan door deelname aan de Fujifilm Business Run. Deelname voor jouw bedrijf is een mooie manier om je aan een groot publiek te presenteren, het is goed voor de onderlinge binding, de gezondheid van medewerkers en het is ook gewoon heel erg leuk om samen ontspannen een dagje te sporten.

De geweldige sfeer op en langs het parcours maken de CZ Tilburg Ten Miles extra aantrekkelijk. Deelname is mogelijk op de onderdelen 5 km, 10 km of 10 Engelse Mijl. Een team bestaat uit 3 tot 5 personen. 

Na het aanmelden van je bedrijventeams, dien je de teamleden toe te voegen of uit te nodigen voor het team. Wil je als team in dezelfde startwave starten? Geef dan dezelfde verwachte eindtijd op tijdens jouw registratie als teamgenoot!

Hebben jullie interesse in een eigen stand in de Koepelhal? Neem dan contact op met info@tilburgtenmiles.nl.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Business 5 KM

5 KM
  • Tarief € 375,-
  • Tarieven zijn exclusief BTW

Business 10 km

10 KM
  • Tarief € 385,-
  • Tarieven zijn exclusief BTW

Business 10 Engelse Mijl

16.1 km
  • Tarief € 395,-
  • Tarieven zijn exclusief BTW

limited edition running shirt

Stralend met jouw team over de finish? Dat kan! Ieder teamlid ontvangt bij deelname aan de Fujifilm Business Run het Limited Edition Running Shirt. Je dient tijdens het inschrijven jouw maat te kiezen. Het design wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt

Wil je weten welk maat je moet kiezen? Bekijk hier de maattabellen

Ren tegen kanker samen met collega's

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de CZ Tilburg Ten Miles en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er zijn twee manieren om mee te doen met je bedrijf.