TTM Clinics

Neem jij voor de eerste keer deel aan de CZ Tilburg Ten Miles? Of wil je dit jaar jouw persoonlijke record verbeteren? Dan zijn de TTM clinics ideaal voor jou! Of je nou een beginner bent of gevorderde, samen met anderen bereid jij je optimaal voor op een mooie prestatie.

Er zijn clinics op elk niveau die je voorbereiden op de 5 KM, 10 KM of de 10 EM. Samen lopen is een leuke en goede stimulans omdat je elkaar motiveert. Daarnaast heb je een vast trainingsmoment en krijg je professionele begeleiding en advies van ervaren trainers.

waar en wanneer

De clinics starten op dinsdag 4 en woensdag 5 juni 2024, maar later aansluiten is geen probleem. 

De trainingen starten op beide dagen om 19.30 uur. Een training duurt gemiddeld anderhalf uur. Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties.

  • Op dinsdagavond wordt er getraind in het prachtige Oude Warande in Tilburg West.
  • Op woensdagavond wordt er gestart vanaf hockeyclub Were Di aan de Ijsclubweg in Tilburg Oost.

Iedereen die gezond is kan meedoen. Op beide locaties wordt er gewerkt met verschillende niveaugroepen, dus er is een geschikte trainingsgroep voor iedereen!

Aanmelden kan via de website. Hier vind je ook nog een keer alle informatie over de TTM clinics en kan je contact opnemen met verdere vragen!

  • Tarief € 47,50

Wat krijg ik?

CZ Tilburg Ten Miles

Verschillende afstanden

parcours CZ Tilburg Ten Miles

Alle parcoursen van de CZ Tilburg Ten Miles gaan door hartje Tilburg waardoor jij optimaal geniet tijdens je run van de Tilburgse gezelligheid!

Hiernaast vind je een voorproefje van wat jou te wachten staat.