TTM-clinic-4

TTM clinics gaan weer van start op 4 en 5 juni!

Op 4 en 5 juni gaan de TTM clinics van start, dé perfecte voorbereiding voor iedereen die wil of gaat deelnemen aan de CZ Tilburg Ten Miles. Of je nou een beginnende loper bent of een ervaren loper die zijn tijd wil verbeteren tijdens het sportieve weekend, er zijn genoeg verschillende niveaus en afstanden waarop getraind kan worden.

De TTM clinics worden georganiseerd door Runshop Greg van Hest in samenwerking met Tilburg Road Runners en A.V. Attila. Er zijn trainingen op elk niveau voor de afstanden 5 KM, 10 KM of de 10 Engelse Mijl. Deze starten op dinsdag 4 en woensdag 5 juni aanstaande. Onder begeleiding van ervaren trainers kunnen deelnemers het 18-weekse trainingsprogramma volgen. De trainers en trainsters zijn allemaal Atletiek Unie gediplomeerd met ervaring van loopverenigingen van Tilburg Road Runners en A.V. Attila. Dat betekent dat iedereen kan rekenen op deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht, waaronder advies over looptechnieken en de juiste voorbereiding.

Daarnaast is het samen lopen een leuke en goede stimulans omdat deelnemers onderling elkaar motiveren. De TTM Clinics zijn toegankelijk voor iedereen en zijn een uitstekende gelegenheid voor lopers om zich optimaal voor te bereiden op het gezelligste hardloopfeest van Midden-Brabant. Zo kunnen deelnemers op zondag 29 september hun doelen bereiken en een onvergetelijke prestatie neerzetten tijdens de CZ Tilburg Ten Miles.

Meer informatie vind je op de website: http://ttmclinics.nl/.

Tilburg Triple

Wil je een extra uitdaging uitgaan tijdens de CZ Tilburg Ten Miles? Ga dan voor de Tilburg Triple! De CZ Tilburg Ten Miles is trotse partner van de Tilburg Triple: het sportieve initiatief waar bewegen en gezelligheid samenkomt! De Tilburg triple bied je de uitdaging om in één kalenderjaar aan drie of meer wandel- of hardloopevenementen deel te nemen. Verleg je grens en sleep de unieke Triple medaille binnen! Schrijf je in voor de CZ Tilburg Ten Miles en de Tilburg Triple en beleef een sportieve dag vol (positieve) energie.

Meer informatie en inschrijven vind je op de website: https://cztilburgtenmiles.nl/.

Deel dit bericht

Meer nieuws