860_tilburg_ten_miles

CZ Tilburg Ten Miles trotse partner van Tilburg Triple

CZ Tilburg Ten Miles is trotse partner van de Tilburg Triple: het sportieve initiatief waar bewegen en gezelligheid samenkomt. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, de Triple is voor iedereen een mooie uitdaging. De Tilburg Triple, nu in zijn derde editie, bied je de uitdaging om in één kalenderjaar aan drie of meer wandel- of hardloopevenementen deel te nemen. Ga jij je grens verleggen en de unieke Triple medaille binnenslepen?

Waarom meedoen?
Bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor de verbondenheid in onze prachtige stad. Welke afstand je ook kiest van het CZ Tilburg Ten Miles-weekend, het draait om plezier en meedoen. Mis deze kans niet om Tilburg op een sportieve manier te ontdekken!

Schrijf je nu in voor de CZ Tilburg Ten Miles en de Tilburg Triple en beleef een sportieve dag vol energie en positieve vibes. Heb je je al ingeschreven? Dan kan je je nog steeds aanmelden voor de Tilburg Triple in jouw persoonlijke dashboard.

De Tilburg Triple is een initiatief van Sportbedrijf Gemeente Tilburg en wordt ondersteund door elf wandel- en loopevenementen.

Deel dit bericht

Meer nieuws