Nieuws

CZ Tilburg Ten Miles trotse partner van Tilburg Triple

CZ Tilburg Ten Miles is trotse partner van de Tilburg Triple: het sportieve initiatief waar bewegen en gezelligheid samenkomt. Of je nu een doorgewinterde hardloper bent of net begint, de Triple is voor iedereen een mooie uitdaging. De Tilburg Triple, nu in zijn derde editie, bied je de uitdaging om

TTM clinics gaan weer van start op 4 en 5 juni!

Op 4 en 5 juni gaan de TTM clinics van start, dé perfecte voorbereiding voor iedereen die wil of gaat deelnemen aan de CZ Tilburg Ten Miles. Of je nou een beginnende loper bent of een ervaren loper die zijn tijd wil verbeteren tijdens het sportieve weekend, er zijn genoeg

CZ Tilburg Ten Miles opent inschrijvingen voor 35e editie

De inschrijvingen voor de 35e editie van de CZ Tilburg Ten Miles, het gezelligste loopfeest van Midden-Brabant, zijn officieel geopend! Dit sportieve evenement vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 september. Het belooft weer een weekend vol sportiviteit, plezier en gezelligheid te worden. Zaterdag 28 september De CZ Tilburg

Een prachtige prijs voor Henk en Jolande

Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach ontvingen afgelopen zaterdag 4 november op sportcentrum Papendal van de Atletiekunie een prijs voor hun jarenlange inzet voor de Tilburg Ten Miles. Jaarlijks wordt op deze door meer dan 1100 trainers bezochte loopsportdag de zogeheten ‘Loper’ uitgereikt, een bronzen beeldje dat een hardloper voorstelt.

Zonnige 34e editie van de CZ Tilburg Ten Miles

Of je nu je persoonlijk record komt verbreken of komt voor de Brabantse gezelligheid: de CZ Tilburg Ten Miles is altijd fantastisch. Zo ook de 34e editie op zondag 24 september 2023. Met meer dan 11.000 deelnemers aan de start van de diverse onderdelen, kon echt iedere hardloper van start in

CZ TTM Wandeltocht trapt het CZ Tilburg Ten Miles weekend af

Op zaterdag 23 september trapten meer dan duizend deelnemers het CZ Tilburg Ten Miles weekend af met de CZ TTM Wandeltocht. Wandelaars kozen voor een route van 5 Engelse Mijl, 10 Engelse Mijl of 15 Engelse Mijl. Ook De Wever wandelde met hun deelnemers een route van 3,5 EM door