240929-351

Nieuwe sponsorkans voor Tilburg Ten Miles

Met de succesvolle editie van de CZ Tilburg Ten Miles in 2024 komt er een einde aan de jarenlange samenwerking met zorgverzekeraar CZ als titelsponsor. De organisatie van de Tilburg Ten Miles bedankt CZ voor hun waardevolle steun en betrokkenheid gedurende de afgelopen jaren. Zo begint er een spannende nieuwe fase voor de organisatie om bedrijven te zoeken die zich willen verbinden aan dit mooie sportevenement.

De Tilburg Ten Miles is met meer dan 12.000 deelnemers en een grote diversiteit aan afstanden voor zowel recreanten als topatleten uitgegroeid tot een mooi hardloopevenement. De unieke stadsroute en de enthousiaste Tilburgse toeschouwers maakt dit evenement elk jaar een sportief feest voor de hele stad en de lopers.

De organisatie kijkt vol vertrouwen naar de toekomst en ziet een samenwerking met een nieuwe partner als een kans om het evenement naar een nog hoger niveau te tillen. “We zijn op zoek naar een nieuwe partner die samen met ons dit prachtige evenement wil laten groeien en samen duizenden lopers blijven inspireren. Het is een mooie kans om deel uit te maken van een geliefde traditie in Tilburg en je merk op een prominente manier te presenteren.”

Met de editie van 2025 op zaterdag 27 en zondag 28 september in het vooruitzicht staat het evenement klaar om nog verder te groeien. Voor bedrijven die deze unieke sponsorkans willen grijpen, biedt de Tilburg Ten Miles een platform met veel zichtbaarheid, betrokkenheid en sportieve energie. De organisatie is er klaar voor!

Kom met ons in contact!

Deel dit bericht

Meer nieuws