bhCZTTMwandeltocht009

Wandelende aftrap CZ Tilburg Ten Miles weekend

Op zaterdag 28 september werd het CZ Tilburg Ten Miles-weekend goed afgetrapt met de CZ TTM Wandeltocht. ’s Ochtends vroeg stonden de wandelaars klaar om 5, 10 of 20 KM door de mooie stad en natuur van Tilburg te lopen. Ook De Wever wandelden met hun deelnemers een route van 2.5 KM door de stad. Zelfs een enkele bui mocht de pret niet drukken.

Vanaf 08:00 uur opende de Wagenmakerij zijn deuren om alle wandelaars van de CZ TTM Wandeltocht te verwelkomen. Een half uur later werd het eerste startschot gegeven waarna de wandelaars een heerlijke appel kregen van CZ. Door het centrum en langs de iconische Sint Jozefkerk wandelden zij richting de natuur. Hoewel de wandelaars enkele buien moesten trotsteren onderweg, bleven zij enthousiast en liepen zij richting de eerste stempelpost.

Een van de highlights op de route voor de 10 KM en de 5 KM was Bierbrouwerij de Koningshoeven. Ze wandelden door de natuur richting de Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven voordat zij de stadsgrenzen van Tilburg kruisten en richting het centrum gingen.

Bij de Piushaven konden de wandelaars rekenen op muziek en leuke fotoframes waarmee ze hun wandeltocht vast konden leggen. Hierna werden de laatste kilometers ingezet richting de finish bij de Wagenmakerij. Na de finish ontvingen ze een prachtige wandelpin die een échte herinnering vormt voor hun wandeltocht.

Het enthousiasme van de wandelaars maakten het een onvergetelijke dag. De stempels zijn gezet en de welverdiende wandelpins kunnen met trots opgespeld worden. Met de highlights op de route en de mooie natuur was het een geslaagde dag. Het gezelligste loopfeest is daarmee goed afgetrapt!

Deel dit bericht

Meer nieuws